Sporten aan de Zuiderlaan

Vanaf afgelopen vrijdag 12 januari wordt er elke vrijdag fanatiek gesport in de fitness-ruimte en op de vrije vloer van de turnhal op sportpark Zuiderlaan.

Door de prima samenwerking met s.v. Twello, zij stellen een half uur eerder de vrije vloer aan ons beschikbaar en verzorgen de fitness-lessen, en St. Koepel Voorst, konden afgelopen vrijdag de eerste, soms nog wat onwennig vanwege de nieuwe omgeving,  lessen worden gevolgd. Zo'n eerste les is natuurlijk altijd wat druk en dan vooral met mensen die voor de organisatie zorgdragen. Zo was b.v. bijna het hele bestuur aanwezig en waren er ook wat extra, soms nieuwe, vrijwilligers aanwezig.
Onder leiding van de instructeurs Berend Pas (fitness) en Mark Mulder (sport & spel) werd er fanatiek gesport. Sommige sporters hadden nog wat aansporing nodig maar het grootste deel zal zatermorgen de spieren wel hebben gevoeld.

Hieronder een kleine foto impressie:

Mocht u na het zien van deze foto's denken dat het sporten bij Sportief Evenwicht ook iets voor u, of voor iemand die u kent is, kijk dan eens onder de gekleurde knoppen in het menu of er wat voor u bij zit. Heeft u vragen, neem dan contact op met de contactpersoon per sport (onderaan de tekst die bij elke sport hoort) of benader het bestuur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

twitter facebooklogo

 

"Sporten kent geen beperking"